7 قدم تا ورود به دنیای برنامه نویسی جاوا

دنیایی که امروز ما در آن زندگی می کنیم با حجم وسیعی از اطلاعات پوشیده شده است. این گستردگی در دانش سبب شده تا انتخاب موضوع تخصصی که قصد ورود به آن را داریم قدری برای هر یک از ما دشوار شود. البته در این بین باید به پیشرفت تکنولوژی نیز توجه ویژه ای داشت. در نتیجه نمی توان از گسترش فناوری های هوشمند در زمینه های مختلف چشم پوشی نمود. در نهایت نیاز است تا ما در این حجم وسیع دانش زمینه تخصصی مناسبی را انتخاب و به آن وارد شویم. شروع برنامه نویسی با بهره گیری از آموزش تخصصی در مراکز علمی می تواند اسباب موفقیت ما در دنیای وسیع این حرفه را فراهم نماید.

7 قدم تا ورود به دنیای برنامه نویسی جاوا
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    اولین گام در مسیر شروع برنامه نویسی شناخت حداقلی از این حرفه و مسیر پیش روی آن می باشد. شما می توانید برای شناخت بیشتر این شاخه تخصصی، مقدمات جاوا را از منابع گوناگونی که برای این منظور تولید شده بیاموزید. کاربرد این منابع روشی مناسب و از پیش آزموده شده است که می تواند هدایت مناسبی را در امر آموزش برنامه نویسی جاوا برای کاربران ایجاد کند.

    بیان تعریف کلی در زمینه برنامه نویسی جاوا

    برای شروع برنامه نویسی نیاز است تا ابتدا شما را با کلیاتی از زبان برنامه نویسی آشنا کنیم. در واقع زبان برنامه نویسی جاوا در سال 1995 توسط جیمز گاسلینگ طراحی و تولید شد. البته کاربردی بودن و سادگی زبان برنامه نویسی جاوا سبب شده است که در 18 سال گذشته هنوز هم این زبان از علاقمندان فراوانی برخوردار باشد. این علاقمندی به گونه ای می باشد که امروزه لوگوی زبان برنامه نویسی جاوا به یک نماد کلی برای معرفی برنامه نویسی تبدیل شده است. اما در حالت کلی زبان برنامه نویسی جاوا یک پلتفرم امن و قوی می باشد که بر اساس شی گرایی طراحی شده است. جاوا دارای محیطی مناسب برای اجرای برنامه ها می باشد. به همین دلیل نیز جاوا را تحت عنوان یک پلتفرم معرفی می کنند. و این مزیت سبب شده تا کاربران به راحتی بتوانند از جاوا در محیط های سخت افزاری و نرم افزاری به طور همزمان استفاده نمایند.

    آشنایی با مقدمات جاوا

    برای شروع برنامه نویسی در ابتدا نیاز است تا ما با اصول پایه ای که در این زمینه وجود دارد آشنا شویم. بررسی ها نشان می دهد که در حال حاضر چیزی در حدود سه میلیارد دستگاه در حال استفاده از این زبان برنامه نویسی کاربردی می باشند. به طور معمول از زبان برنامه نویسی جاوا در برنامه های کاربردی تحت وب، برنامه های سازمانی مانند بانک ها، در تولید انواع ماشین آلات وابسته به علم رباتیک، انواع تجهیزات هوشمند مانند موبایل و کارت های هوشمند استفاده می شود.

    معرفی برخی از برنامه های کاربردی در زبان برنامه نویسی

    به طور معمول کاربران می توانند از زبان برنامه نویسی جاوا برای تولید چهار نوع برنامه کاربردی که دارای ساختاری مستقل می باشند استفاده کنند. یکی از برنامه های تولید شده با این زبان برنامه مستقل می باشد که بر روی ویندوز قابل اجرا است. معمولا کاربران برای استفاده از امکانات تعبیه شده در این برنامه نیاز به نصب آن بر روی دستگاه مورد نظر خود دارند. از جمله برنامه هایی که دارای ساختاری مستقل هستند می توان به برنامه هایی مانند آنتی ویروس ها و مدیا پلیر اشاره نمود.

    شکل دیگری از برنامه های تولید شده با زبان برنامه نویسی جاوا برنامه های تحت وب می باشند. این برنامه ها در سرور اجرایی می شود و دارای صفحات داینامیک می باشند. گونه دیگری از برنامه های تولید شده با جاوا تحت عنوان برنامه های سازمانی شناخته می شود. این برنامه ها عموما از سطوح امنیتی بالایی برخوردار هستند. برنامه های اجرایی در بانک ها و سایر سازمان ها از برنامه های سازمانی به شمار می روند. برنامه های کاربردی موبایل نیز نوع چهارم از برنامه های تولید شده با استفاده از جاوا می باشند. کاربران با شناخت مقدمات جاوا می توانند به درک مناسبی از روند اجرایی برنامه ها در این زبان برنامه نویسی دست یابند.

    شناخت ویژگی های زبان برنامه نویسی

    برای شروع برنامه نویسی با استفاده از جاوا نیاز است تا ابتدا کاربران با خصوصیات و ویژگی های جاری در این زبان برنامه نویسی آشنا شوند. به طور کلی زبان برنامه نویسی جاوا دارای ساختاری بسیار ساده است. شی گرایی در این زبان از دیگر ویژگی های بارز در زبان برنامه نویسی جاوا است که بسیار مورد توجه برنامه نویسان نیز قرار می گیرد.

    همچنین زبان برنامه نویسی جاوا دارای ساختاری کاملا امن و مطمئن می باشد. معماری خنثی و پویای این زبان برنامه نویسی سبب شده است تا کاربران بتوانند از آن در تولید انواع برنامه ها استفاده کنند. عملکرد بسیار بالای زبان برنامه نویسی جاوا از دیگر ویژگی های مثبت در آن می باشد. در نهایت تمامی این ویژگی ها سبب شده است تا زبان برنامه نویسی جاوا بعد از سپری شدن زمان طولانی از تولید هنوز هم در صدر بهترین زبان های برنامه نویسی دنیا قرار داشته باشد.

    بررسی دلایل اصلی شروع برنامه نویسی

    شروع برنامه نویسی می تواند به عنوان یک مهارت کاربردی در نظر گرفته شود. کاربرانی که در زمینه برنامه نویسی دارای تجربه و تخصص می باشند غالبا از موقعیت شغلی بهتری برخوردار می باشند. از جمله مشاغلی که امروزه برنامه نویسان می توانند در آنها وارد شوند شامل توسعه دهنده گان، پشتیبانی از مشتریان در هنگام ارائه محصولات فنی، برنامه نویسی در سبک های فرانت اند و کاربردی و همچنین توسعه دهندگی فول استک می باشد. البته این تنها بخش کوچکی از تنوع در بازار کار برای این رشته تخصصی می باشد. ورود تکنولوژی به عرصه های مختلف سبب شده است تا کاربران در زمینه های مختلفی نیاز به دانش برنامه نویسی داشته باشند. در واقع از برنامه نویسی می توان در تولید اپلیکیشن های تخصصی استفاده نمود و به عنوان یک کارآفرین نقش آفرینی کرد.

    بررسی روش شروع برنامه نویسی

    برای شروع برنامه نویسی نیاز نیست تا کاربران ابتدا به اصول اولیه و مقدمات جاوا شناخت داشته باشند. البته کسب مهارت های پایه در زمینه کامپیوتر در این زمینه الزامی می باشد و کاربران می توانند با انجام پروژه های عملی در مسیر اموزش و شروع برنامه نویسی بسیار قوی تر عمل کنند. در نهایت می توان اینگونه بیان نمود که برای موفقیت در این حرفه بهتر است تا کاربران مسیر آموزش خود را با گذراندن دوره مقدماتی جاوا آغاز نمایند. این دوره ها اصولا برای افراد مبتدی طراحی و اجرایی می شوند و می توانند به درک دقیق مفاهیم در زبان برنامه نویسی کمک کنند. در نهایت بر اساس علاقه و حوزه فعالیتی کاربران می توانند به آموزش یک زبان برنامه نویسی کاربردی بپردازند.

    سایت آموزش تخصصی زبان جاوا

    سایت جاواپرو یکی از سایت های فارسی آموزش برنامه نویسی جاوا در ایران است که پیش نیازهای برنامه نویسی ، مباحث مقدماتی تا پیشرفته زبان جاوا را با نمونه مثال و پروژه های عملی به صورت دوره های ویدئویی و پی دی اف و کلاس خصوصی آنلاین آموزش میدهد.

    به این نوشته امتیاز دهید
    آیا این مطلب را می پسندید؟
    برچسب ها:

    نظرات

    0 نظر در مورد 7 قدم تا ورود به دنیای برنامه نویسی جاوا

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

    wootel chatbox