آموزش تصویری افزونه wpml برای وبسایت های چندزبانه وردپرسی

بارگذاری مقالات در وبسایت وردپرسی چند زبانه

وردپرس چندزبانه

برای چندزبانه کردن وبسایت وردپرسی از پلاگینی با نام WPML استفاده شده که در عین سادگی، بسیار جامع و کار راه‌انداز است. این پلاگین برای تمامی قسمت‌های وبسایت وردپرسی (نوشته، صفحات، محصولات و …) کاربرد داشته و انتخاب اول هر طراح سایت برای چندزبانه (دو زبانه یا بیشتر) کردن سایت  است.

اگر قصد آشنایی بیشتر با WPML را دارید و یا قصد دارید نسخه‌ی اورجینال آن را خریداری کنید، می‌توانید به وبسایت ژاکت مراجعه نمایید:

آموزش تصویری افزونه wpml برای وبسایت های چندزبانه وردپرسی
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    آموزش بارگذاری صحیح مقالات در زبان های مختلف وردپرس

    هنگامیکه وارد پیشخوان وردپرس شوید، با پنلی مشابه با تصویر زیر روبرو خواهید شد. البته دقت داشته باشید که بسته به پلاگین‌های نصب شده، ممکن است لیست سمت راست تصویر، کوتاه‌تر یا بلندتر باشد.

    پیشخوان وردپرس چندزبانه
    پیشخوان وردپرس چندزبانه

    انتخاب زبان

    در نوار بالای تصویر، عکس یک پرچم را مشاهده می‌کنید که در کنار آن نیز نام زبان نوشته شده است. بنابراین، اگر از منوی سمت راست تصویر وارد قسمت نوشته‌ها یا صفحات شوید و مقاله‌ای را بارگذاری کنید، این مقاله در بلاگ همان زبان آپلود خواهد شد. بنابراین، در گام اول (بعد از ورود به پیشخوان)، ابتدا برروی پرچم بالای تصویر کلیک کرده تا لیستی از زبان‌های موجودی نمایش داده شود:

    تغییر زبان مطالب

    برای مثال، اگر قصد دارید که به بلاگ فارسی وبسایت یک مقاله اضافه کنید، ابتدا زبان فارسی را انتخاب کرده و سپس از قسمت نوشته‌ها، برروی افزودن نوشته کلیک نمایید:

    اضافه کردن مقاله به زبان فارسی
    اضافه کردن مقاله به زبان فارسی

    نکات مهم هنگام اضافه کردن مقالات

    فارغ از اینکه وبسایت یک زبانه یا چند زبانه باشد، به چند نکته حتما باید دقت نمود:

    • عنوان مطلب را در قسمت بالای مقاله حتما وارد کنید. این عنوان باید بدون هرگونه کدهای HTML باشد.
    • بعد از وارد کردن عنوان، ابتدا یک مرتبه برروی دکمه‌ی ذخیره پیش‌نویس کلیک کنید.
    • از منوی سمت چپ تصویر در مرحله‌ی اول آدرس (نشانی، URL یا پرمالینک و …) را وارد کنید. ترجیحا نشانی به زبان انگلیسی و کوتاه باشد (در همه‌ی زبان‌ها)
    • دسته‌بندی مقالات را حتما انتخاب کرده و از قراردادن برروی دسته‌بندی نشده یا Uncategorized جدا خودداری کنید.
    • در صورت نیاز، تگ‌های مقاله را وارد کنید.
    • حتما در قسمت چکیده به اندازه‌ی دو یا سه خط (نهایتا 70 کلمه)، خلاصه‌ای از مقاله را وارد کنید.
    • حتما تصویر شاخص را با ابعاد مناسب قالب (عموما 900 پیکسل در 600 پیکسل) وارد کنید.
    • مجددا دکمه‌ی ذخیره پیش‌نویس را کلیک کنید.
    • حال متن اصلی مقاله را وارد کنید. فارغ از نوع صفحه‌ساز (گوتنبرگ، کلاسیک، المنتور و …) حال نوبت به اضافه کردن بدنه‌ی اصلی مقاله رسیده است.
    در تصویر زیر، جانمایی گزینه‌هایی بالا در صفحه‌ی نوشته جدید وردپرس را مشاهده می‌کنید:
    اطلاعات ضروری در نوشته وردپرس
    اطلاعات ضروری در نوشته وردپرس

    پس از تکمیل شدن بدنه‌ی اصلی مقاله، برروی دکمه‌ی انتشار کلیک کنید تا مقاله به قسمت بلاگ و در دسته‌بندی انتخابی، اضافه شود. پروسه‌ی انتشار نوشته و صفحه در تمامی زبان‌ها به همین ترتیبی که بالاتر ذکر شد بوده و تنها تفاوت، در گام اول (انتخاب زبان از بالای صفحه) است.

    آپلود مقاله در زبان اشتباه وردپرس

    اگر مقاله‌ای که مربوط به زبان (مثلا) فارسی را اشتباه در زبان دیگری (مثلا انگلیسی) وارد کرده‌اید می‌توانید به سادگی هر مقاله را به زبان اصلی خود انتقال دهید. برای مثال، به تصویر زیر دقت کنید:

    آپلود مقاله در زبان اشتباه وردپرس
    آپلود مقاله در زبان اشتباه وردپرس

    همانطور که در تصویر فوق مشاهده می‌کنید، مقاله‌ای با عنوان تحلیل در قسمت زبان انگلیسی وبسایت آپلود شده است. بنابراین، این مقاله در بلاگ انگلیسی زبان سایت نمایش داده شده که قطعا اتفاق خوبی نیست. برای اصلاح زبان اصلی مقاله، ابتدا با کلیک کردن برروی عنوان این مقاله (تحلیل (شماره2)) وارد صفحه‌ی خود این نوشته شوید:

    تغییر زبان نوشته در WPML
    تغییر زبان نوشته در WPML

    هنگامیکه از افزونه WPML برای چندزبانه کردن سایت وردپرسی استفاده می‌کنید، در داخل هر نوشته (یا صفحه)، گزینه‌ای به نام زبان ارائه شده است. با کلیک کردن برروی زبان این نوشته، به سادگی زبان اصلی مقاله را تغییر دهید. برای مثال، زبان نوشته‌ی مقاله تحلیل (شماره 2) را فارسی تغییر می‌دهیم. در یک پنجره‌ی جدید، اخطاری مبنی بر تغییر زبان ظاهر شده که باید برروی دکمه “باشه” کلیک کنید.

    اخطار تغییر زبان در WPML

    به همین سادگی، مقالاتی که در زبان اشتباه WPML آپلود شده‌اند را می‌توانید جابجا کنید. البته یادتان باشد که بعد از تغییر زبان، حتما مراحلی که پیشتر گفته شد (عنوان، چکیده، تصویر شاخص، آدرس و …) را اعمال کنید.

    اگر سوالی دارید، در بخش کامنت‌ها بپرسید و یا اگر قصد مشاوره دارید، از طریق قسمت تماس با ما، درخواست خود را ثبت کنید. اگر این مقاله توانست چیزی را به شما یاد دهد، حتما با ستاره دادن به این مقاله، از ما حمایت کنید.

    3.7/5 - (4 امتیاز)
    آیا این مطلب را می پسندید؟
    برچسب ها:

    نظرات

    0 نظر در مورد آموزش تصویری افزونه wpml برای وبسایت های چندزبانه وردپرسی

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

    wootel chatbox