مشاوره درسی با شبکه های اجتماعی و مزایای آن

مشاوره تحصیلی با شبکه های اجتماعی

اگر حدود بیست سال گذشته به یک دانش آموز می گفتیم که از تلفن همراه برای مشاوره استفاده کن، حتما شگفت زده میشد. اما حالا آنقدر تکنولوژی و بستر فضای مجازی رشد کرده که تقریبا همه چیز وابسته به اینترنت شده است. حتی مشاوره درسی که نوع آنلاین آن در حال گسترش است. هدف ما از این مقاله، شناخت بهتر دانش آموزان از اینترنت برای دریافت مشاوره است. روشی که حالا سعی می کنند که به سمت آن بروند.

مشاوره آنلاین راهی برای حذف محدودیت ها

مشاوره درسی با شبکه های اجتماعی و مزایای آن
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    حالا که پای اینترنت به میان آمده است، دیگر قرار نیست که برای هر کاری به بیرون از منزل برویم. از خرید های روزانه منزل گرفته تا خرید وسایل دیجیتال همگی در بستر اینترنت انجام می شود‌. همین اتفاق برای دوران تحصیلی هم وجود دارد. مشاوره تحصیلی آنلاین یکی از مهمترین کارهایی است که باید برای دانش آموزان فراهم باشد.

    چیزی که در گذشته مجبور بودیم بخاطر آن حتی مسافت های بین شهری را هم طی کنیم. اما حالا با وجود مجازی بودن آن دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست. کافی است که شما یک مشاور خوب را بشناسید، به سایت او مراجعه کنید و از همان راه دور ارتباط خود را برقرار کنید. همان صحبت ها، همان راهنمایی ها و درست شبیه نوع حضوری می توانید از آن استفاده کنید.

    مزایای مشاوره درسی در فضای مجازی

    هم مشاوره حضوری و هم آنلاین دارای ویژگی های خاصی هستند. برای همین ما هیچ کسی را محکوم به استفاده از این سبک از مشاوره نخواهیم کرد. به هر حال، مزایای مشاوره آنلاین شامل چند مورد است که شامل موارد زیر می باشد.

    • عدم نیاز به مراجعه حضوری
    • امکان ارتباط همیشگی
    • امکان دریافت فایلهای درسی
    • امکان ارسال گزارش درسی روزانه
    • رصد کامل وضعیت دانش آموز توسط مشاور

    البته مزایای بسیار بیشتری را می توانیم نام ببریم، اما این موارد جزو مهمترین آنها هستند. در مجموع این مزایا را می توانید به عنوان یک‌ نقطه قوت در نظر بگیرید و روش آنلاین را جایگزین حضوری کنید.

    نحوه ارتباط در فضای مجازی

    اگر تا حالا تجربه این کار را نداشتید، حتما سوالات زیادی در ذهنتان وجود دارد. سوالاتی که مطمئنا به دلیل عدم شناخت کافی به وجود آمده است. یکی از این سوالات در مورد نحوه ارتباط با مشاور است. همان طور که می دانید فضای مجازی محدود به یک سایت یا برنامه خاص نیست. شما می توانید هر گونه که می خواهید از آن استفاده کنید. یک مشاوره آنلاین ممکن است که از طریق هر برنامه ای اجرا شود. از اپلیکیشن های معروف مانند تلگرام و واتسپ گرفته تا ایتا و روبیکا یا هر بستر دیگر. این موضوع بستگی به وضعیت شما و مشاوری که انتخاب می کنید‌، دارد. در ادامه انواع روش های استفاده از این نوع ارتباط با مشاور را نیز خواهیم گفت.

    انتخاب رشته آنلاین

    شاید یک دانش آموز در طول سال تحصیلی چندان مجبور به استفاده از مشاور نشود. اما در زمان انتخاب رشته، این نیاز حتمی خواهد بود و شما دیگر‌ مجبور هستید که با مشورت کامل انتخاب کنید. اما این مشورت و مراجعه به مشاور به صورت حضوری امکان پذیر است؟ بله حتما این کار شدنی خواهد بود. اما مراجعه حضوری معایبی دارد که شاید با فکر کردن به آن پشیمان شوید.

    ایراد اول این است که شما مجبور هستید که یک مسافت طولانی یا کوتاه را طی کنید. ممکن است که از یک شهرستان دور به دلیل انتخاب یک مشاور از تهران به این شهر مراجعه کنید. ایراد دوم مربوط فراموشی صحبت های مشاور است. در حالی که شما می توانید در فضای مجا ی تمام مکالمات و پرسش و پاسخ های خود را داشته باشید. ایراد سوم این است که اگر به هر دلیلی نظرتان تغییر کرد و یا مجبور شدید که دوباره صحبت کنید، مجددا باید مراجعه کنید.

    برنامه ریزی تحصیلی آنلاین

    شاید باور نکنید اما حالا دیگر کمتر دانش آموزی را پیدا می کنید که برای دریافت برنامه درسی، به صورت حضوری مراجعه کند. به ویژه اینکه در نسل جدید دانش آموزان، عادت به مجازی و آنلاین بودن کاملا وجود دارد. از سفارش غذای آنلاین گرفته تا تاکسی اینترنتی، همه چیز به صورت غیر حضوری انجام می شود. بنابراین قرار نیست که برای دریافت برنامه درسی هر هفته به دفتر مشاور مراجعه کنید. این کار به هیچ وجه توصیه نخواهد شد و قطعا در دراز مدت به شما آسیب خواهد رساند. همان وقت رفت و آمد برای یک دانش آموز کنکوری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

    مشکلات درسی روزمره

    ممکن نیست که یک دانش آموز با هر سطح تحصیلی که باشد، دچار مشکلات درسی نشود. زیرا این مورد ممکن است برای هر دانش آموز زرنگ هم اتفاق بیافتد. بنابراین بهترین تصمیم ممکن دریافت همیشگی راهنمایی از شخصی با تجربه است. اما شما چطور می خواهید هفته ای چند بار این کار را انجام دهید، در حالی که وقت محدودی هم دارید.

    بهترین و ایده آل ترین تصمیم ممکن برای این کار، استفاده از سریع ترین راه ممکن، یعنی فضای مجازی است. قرار نیست که شما با هر مشکل درسی که برایتان به وجود می آید، صدمه ببینید. زیرا یا باید آن مشکل را فراموش کنید و یا اینکه خودتان آن را حل کنید. پس سعی کنید که حتما به صورت آنلاین مشکلات خود را حل کنید.

    کلاس های مجازی

    در سال های گذشته و به ویژه بعد از شیوع بیماری کرونا در کشور، فضای آموزشی به سمت آنلاین پیش رفت. کلاس های درسی به صورت آنلاین برگزار شدند و حتی امتحانات هم غیر حضوری بودند. در ابتدا مشکلات زیادی به دلیل اهمیت ندادن دانش آموزان به کلاس های غیر حضوری وجود داشت. اما بعد از گذشت چند سال، حالا دانش آموزانی که واقعا قصد یادگیری را دارند، از کلاس های مجازی استفاده می کنند.

    مشاوره درسی با شبکه های اجتماعی و مزایای آن

    شاید اجرای این روش برای مدرسه جوابگو نباشد، اما برای کلاس های کمک درسی بسیار مناسب است. در این صورت دانش آموز دیگر احساس خستگی ناشی از بودن در کلاس درس را نخواهد داشت. بعد از برگشتن از مدرسه و یک استراحت خوب در اتاق خود، در کلاس کمک درسی شرکت می کند.

    مشاوره آنلاین یا حضوری، کدام بهتر است؟

    با وجود اینکه تمام مزایای تحصیل و مشاوره مجازی را گفتیم، اما انتخاب میان این دو به شما بستگی دارد. این موضوع بیشتر به ذهنیت و افکار شما بستگی دارد که کدام یک را دوست دارید. بهتر است که تمام فاکتورها و معیارهایی که در ذهن خود برای انتخاب کردن دارید را کنار هم قرار دهید.

    اگر فکر می کنید که نیاز به راهنمایی های بیشتری دارید، به مشاوره حقیقت مراجعه کنید. در این سایت، برای تمام مشکلات درسی، برنامه ریزی درسی، انتخاب رشته و غیره وجود دارد. خبر خوب این است که بخشی از این خدمات به صورت رایگان می باشد.

    رپورتاژ آگهی – این مقاله به صورت آگهی در وبسایت بهترین هست قرار گرفته و تایید صحت و درستی محتوای منتشر شده، برعهده‌ی ناشر مقاله است.

    5/5 - (1 امتیاز)
    آیا این مطلب را می پسندید؟

    نظرات

    0 نظر در مورد مشاوره درسی با شبکه های اجتماعی و مزایای آن

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.