قهوه ترک

قهوه ترک

امروزه کمتر کسی پیدا می‌شود که به نوشیدنی قهوه علاقه‌مند نباشد. این علاقه مندی ناشی از یکسری فاکتورها است. مثلاً بسیاری، قهوه خود را از دید کافئین بیشتر یا کمتر و برخی دیگر نیز براساس عطر یا طعم قهوه انتخاب می کنند. اما یک مدل از قهوه محبوبیت خود را سالهاست که حفظ نموده و آن قهوه ای جز قهوه ترک نیست! در ادامه به معرفی بیشتر این قهوه و چرایی محبوبیت بالای این قهوه خواهیم پرداخت.

قهوه ترک
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    تاریخچه قهوه ترک

    از قهوه ترک، به عنوان یکی از قدیمی ترین نوع قهوه در دنیا نام برده می‌شود. در ادامه به بررسی دلایل محبوبیت قهوه ترک میپردازیم.

    مهمترین دلیل محبوبیت قهوه ترک، بخاطر داشتن حداکثر مطلوبیت‌هایی (میزان کافئین و عطر و طعم قهوه) است که یک فرد قهوه خور از قهوه خود انتظار دارد. کافئین بالا این قهوه و البته عطر و طعمی که این قهوه در خود دارد، بدون شک هواداران بسیاری را از قدیم تا بحال جذب خود کرده است. یکی دیگر از دلایل محبوبیت قهوه ترک این است که ترکیب این قهوه، دانه‌های جنوب شرقی آسیا را در خود دارد و این ترکیب دارای طعم ملایم و عطر زیاد است. همچنین این قهوه به روش سنتی یا جذوه یا ایبریک دم آوری می‌شود. در ادامه به توضیح نحوه دم آوری قهوه ترک می‌پردازیم.

    قهوه ترک

    دم آوری قهوه ترک

    برای تهیه قهوه ترک، به ازای هر نفر 1 فنجان آب سرد را در جذوه ریخته و یک تا دو قاشق مرباخوری معادل 7 تا 9 گرم قهوه را به آن اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم کمی شکر به آن بیفزاییم. افزودن کمی شکر باعث قوام بیشتر قهوه نیز خواهد شد. سپس با یک قاشق کوچک کاملا هم زده تا ترکیبی یکنواخت داشته باشیم. حال جذوه را روی حرارت ملایم گذاشته و 4 تا 5 دقیقه منتظر مانده تا قهوه دم کشیده و روی آن فوم تشکیل شود.

    حال جزوه را از روی حرارت برداشته و با قاشق، فوم آن را در فنجان ها تقسیم می‌کنیم. سپس دوباره روی حرارت گذاشته و بعد از ایجاد فوم، این کار را تکرار و در نهایت کمی صبر کرده تا پودر باقیمانده در جذوه ته نشین شود. حال آرام، قهوه را در فنجان‌ها ریخته تا فوم قهوه روی آن باقی بماند. فوم روی قهوه می تواند نشان دهنده مهارت تهیه و کیفیت آن باشد. این موضوع در طرز تهیه قهوه ترک با شیرجوش هم می‌تواند مشهود باشد.

    جمع بندی

    قهوه ترک ریو، یکی از محبوب ترین های ریو می‌باشد. این قهوه ترکیبی از قهوه های شرق و جنوب شرقی آسیا می باشد. دارای کافئین و غلظت بالا، و طعم ملایمی به همراه برشته کاری لایت می‌باشد. قدمت تولید این محصول با تاریخ تأسیس قهوه ریو (1311) برابر است. مغازه ای کوچک و قدیمی که هنوز هم حال و هوای خود را حفظ کرده است؛ یک فروشگاه قهوه که با عطر منحصر به فردش در چهارراه استانبول همه عابران را مجذوب خود و ترغیب به خرید قهوه می کند.

    رفرنس : قهوه ریو

    3.7/5 - (3 امتیاز)
    آیا این مطلب را می پسندید؟
    برچسب ها:

    نظرات

    0 نظر در مورد قهوه ترک

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

    wootel chatbox