معرفی انواع راهبند و کاربردهای آن

راهبند

راهبند یک ابزار کاربردی برای کنترل عبور و مرور محسوب می‌شود. انواع راهبندها به واسطه کاربردهای تخصصی خود می‌توانند در مکان‌ مناسب تعبیه شده و آمد و شد را کنترل کنند. این ابزار از گذشته دور برای تثبیت نظم، مورد استفاده قرار می‌گرفته است. در حال حاضر راهبندها در انواع متنوعی تولید می‌شوند. در ادامه راجع به انواع راهبند و کاربردهای آن بیشتر صحبت خواهیم کرد.

انواع راهبندها بر اساس شکل ظاهری

طراحی و شکل ظاهری راهبند روی چگونگی عملکرد آن تاثیر مستقیم دارد.‌ یک تقسیم بندی متداول راهبندها بر اساس ظاهر آن‌ها است که به کاربرد راهبند مربوط است. در ادامه پرمصرف ترین انواع راهبند و کاربردهای آن را توضیح می‌دهیم. 

راهبند بازویی

ساده‌ترین شکل راهبند است که ساختار ساده‌ای دارد. راهبند بازویی تنها از یک قسمت میله و یک بخش تنه تشکیل شده است. ساختار ساده این راهبند به آن اجازه می‌دهد تا در انواع ابعاد و اشکال مختلف تولید شود. به همین جهت از راهبند بازویی برای ورودی اپارتمان‌ها، مراکز تجاری، اداری و… استفاده می‌شود.

معرفی انواع راهبند و کاربردهای آن
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    راهبند 90 درجه

    این نوع راهبند برای مکان‌هایی که دارای محدودیت فضایی هستند مناسب است. مثلا انواع محل‌هایی که سقف کوتاه دارند و امکان باز شدن راهبند به صورت 180 درجه در آن‌ها وجود ندارد، می‌توانند از این راهبند استفاده کنند. راهبند 90 درجه هنگام باز شدن از قسمت وسط خم می‌شود و زاویه قائمه تشکیل می‌دهد؛ به همین دلیل هم به آن راهبند نود درجه می‌گویند.

    راهبند فنی

    برای ساخت راهبند فنی از متریال بسیار مقاوم استفاده می‌شود. به همین دلیل هم این نوع راهبند برای مقاومت در برابر فشارهای بالا گزینه مناسبی است. پایه‌های راهبند فنی به داخل زمین فرو می‌روند و میله‌های آن به سمت بالا حرکت کرده و راه را می‌بندند. از این نوع راهبند می‌توان برای محیط‌های مستعد آتش سوزی و حوادث دیگر مناسب است.

    راهبند تلسکوپی

    راهبند تلکسوپی از جدیدترین انواع راهبند است که در مناطق مختلف کاربرد دارد. ساختار اصلی این دستگاه به نحوی است که چندین میله به صورت تلکسوپی داخل یکدیگر تعبیه شده‌اند. این نوع راهبند هم برای مکان‌هایی کوچک هستند و محدودیت فضایی برای آن‌ها وجود دارد، مناسب هستند.

    راهبند زنجیری

    مهم‌ترین بخشی که به این راهبند اضافه شده است، زنجیرهایی است که روی راهبند نصب می‌شود. در واقع این زنجیرها که فلزی و محکم هستند، بین دو پایه راهبند نصب می‌شود. از این راهبند می‌توان در مکان‌هایی که تردد در آن‌ها نسبتا کم است، استفاده کرد.

    راهبند ستونی

    نام دیگر این نوع راهبند بولارد است. این نوع از راهبند به نسبت موارد قبلی جدیدتر است. راهبند بولارد یا ستونی، از چندین ستون فلزی یا بتنی ساخته شده که داخل زمین تعبیه می‌شود و هنگام عبور این میله‌ها به داخل زمین رفته و مسیر را باز می‌کنند. در حال حاضر از راهبند ستونی برای انواع ادارات، مراکز امنیتی و نظامی، بانک‌ها و دیگر مجموعه‌های مهم که نیاز به امنیت بالایی دارند، استفاده می‌شود.

    معرفی انواع راهبند بر اساس عملکرد

    تقسیم بندی متداول دیگر راهبندها بر پایه عملکرد آن‌ها و سیستمی مسدود کردن مسیر است. بر همین اساس راهبندها به دو گروه دستی و اتوماتیک تقسیم بندی می‌شوند. در ادامه انواع راهبندها را بر اساس عملکردشان بررسی خواهیم کرد.

    راهبند دستی

    مشخص است که این نوع راهبند به صورت دستی باز و بسته می‌شود. پس برای استفاده از این راهبندها شما نیاز به نیروی انسانی دارید.

    راهبند اتوماتیک

    بدون دخالت دست باز و بسته می‌شوند. انواع راهبندهایی که با استفاده از کارتخوان، ریموت، سیستم خواندن پلاک و… به صورت اتوماتیک باز و بسته می‌شوند، در این گروه قرار می‌گیرند.

    بررسی کاربرد انواع راهبندها

    مهم‌ترین کاربرد استفاده از راهبندها، کنترل تردد است. خوشبختانه در حال حاضر انواع مختلفی از راهبندها تولید شده است که می‌توانید بسته به محیط مورد نظر از هر یک استفاده کنید. پارکینگ، ادارات مختلف، بانک‌ها، کارخانجات، عوارضی‌های و… از مهم‌ترین مناطق استفاده راهبندها هستند.

    تامین امنیت مراکز امنیتی، زندان‌ها، سفارتخانه‌ها، آزمایشگاه‌های مهم و دیگر مکان‌های مشابه هم به واسطه راهبندها بهتر تامین می‌شود‌. به علاوه استفاده از راهبند می‌تواند یکی از عوامل بازدارنده سرقت محسوب شود. مورد بعدی مدیریت ترافیک در مکان‌های پرتردد است. شما می‌توانید به سادگی راهبند مناسب را در خیابان، بزرگراه، تقاطع‌ها و… استفاده کنید. به وسیله مسدود کردن راه، امکان جهت دهی به حرکت وسایل نقلیه و کاهش ترافیک وجود دارد.

    نتیجه گیری

    برای خرید یک راهبند مناسب شما باید پارامترهای مختلفی را مدنظر قرار دهید. اولین قدم در انتهای یک راهبند خوب، توجه به کاربرد آن است که در این مطلب راجع به انواع کاربرد راهبندها صحبت کردیم. به علاوه شما باید میزان تردد مکان مورد نظرتان را هم بررسی کنید. همچنین فضای نصب راهبند را هم باید اندازه گیری کنید و در نهایت با توجه به بودجه‌ای که در اختیار دارید، یک‌ راهبند مناسب را تهیه کنید.

    شناخت و معرفی انواع راهبند و کاربردهای آن به شما کمک می‌کند تا بتوانید بهترین نوع راهبند را تهیه کنید. راهبندها بهترین ابزار برای کنترل تردد، تامین امنیت و مدیریت ترافیک در مکان‌های مختلف هستند. با نصب اصولی راهبندها می‌توان به این اهداف دست پیدا کرد. امیدواریم به کمک اطلاعات ذکر شده در این مطلب، بتوانید راهبند مناسب را برای محل مورد نیازتان تهیه کنید.‌

    برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید انواع راهبندها میتوانید به وب سایت شرکت مکسا به آدرس www.maxasecurity.com مراجعه کرده یا با شماره 02178756000 تماس حاصل فرمایید و با کارشناسان شرکت مکسا در مورد انتخاب بهترین راهبند مورد نیاز خود گفتگو کنید.

    رپورتاژ آگهی – این مقاله به صورت آگهی در وبسایت بهترین هست قرار گرفته و تایید صحت و درستی محتوای منتشر شده، برعهده‌ی ناشر مقاله است.

    به این نوشته امتیاز دهید
    آیا این مطلب را می پسندید؟

    نظرات

    0 نظر در مورد معرفی انواع راهبند و کاربردهای آن

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

    wootel chatbox