لیست درگاه پرداخت بدون اینماد ❤️ معرفی بهترین درگاه واسط

بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه پرداخت

کسب و کارهای نوپای اینترنتی، نیاز به دریافت درگاه دارند تا بتوانند تراکنش‌های بانکی را طبق روش اصولی آن انجام داده و هربار، شماره کارت خود را برای مشتریان ارسال نکنند. استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی، به اتوماسیون سفارشات در وبسایت کمک کرده و بار بزرگی را از روی دوش ادمین و تیم پشتیبانی بر خواهد داشت.

بسیاری از کسب و کارهای تازه تاسیس، هم نماد الکتروینک نداشته و هم مایل به دریافت آن نیستند. بنابراین، در این مقاله، درگاه‌های پرداختی را معرفی خواهیم کرد که بدون نیاز به اینماد، درگاه را در اختیار مشتریان خود قرار خواهند داد. هشت درگاه پرداخت اصلی ایرانی با یکدیگر مقایسه شده تا بهترین انتخاب را به شما معرفی نماییم.

لیست درگاه پرداخت بدون اینماد ❤️ معرفی بهترین درگاه واسط
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    درگاه پرداخت بدون اینماد

    اگر اینماد داشته باشید، به سادگی می‌توانید از درگاه‌های بانکی کشور همانند بانک ملت، سامان و … استفاده نموده و بدون پرداخت کارمزد، تراکنش‌های خود را انجام دهید. اما دریافت اینماد هم نیاز به زمان داشته و هم ممکن است کسب و کار شما به نحوی باشد که قابلیت دریافت این نماد در آن وجود نداشته باشد. بنابراین، بهتر است (شاید حتی تنها گزینه باشد که) از درگاه‌های پرداخت واسط همانند زرین پال، پی فا و … استفاده نمایید. 

    مقایسه درگاه های پرداخت ایرانی

    در این مقاله قصد داریم تا چند ارائه دهنده‌ی اصلی درگاه پرداخت را به شما معرفی کنیم، این بررسی شامل شرکت‌های زیر خواهد بود:

    • زرین پال
    • پی فا
    • نکست پی
    • سیز پی
    • رایان پی
    • پی (Pay.ir)
    • سپرده

    کارمزد درگاه پرداخت واسط

    مهمترین نکته‌ای که در هنگام انتخاب درگاه پرداخت باید به آن توجه کرد، میزان کارمزد دریافت شده به ازای هر تراکنش است. تمامی این ارائه دهندگان، کارمزد را به صورت درصدی از مبلغ تراکنش (با یک بیشینه مشخص) اعمال خواهند کرد. بعضی از درگاه‌ها این قابلیت را دارند که کارمزد را از خریدار دریافت نموده و مبلغ تسویه شده با فروشنده، معادل قیمت خود محصول باشد.

    مدت زمان تسویه

    نکته‌ی دومی که در این مقاله به آن دقت خواهیم کرد، مدت زمانی است که موجودی شما در حساب شرکت ارائه دهنده باقی مانده تا تسویه حساب انجام شود. بعضی از درگاه‌ها قابلیت تسویه حساب روزانه را فراهم کرده و بعضی نیز در ساعت‌های مشخص، مبلغ را به حساب خریدار انتقال خواهند داد. اگر تعداد تراکنش‌های سایت شما نسبتا بالا بوده و از درآمد روز برای خرید مجدد استفاده می‌کنید، این پارامتر برای شما باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

    پروسه صدور درگاه

    از زمانیکه درخواست دریافت درگاه را ثبت می‌کنید، ممکن است بین چند ساعت تا چند روز برای صدور درگاه طول بکشد. بعضی از ارائه دهندگان، مدت زمان صدور درگاه اختصاصی شما را 2 ساعت ذکر کرده و بعضی دیگر به زمانی بیشتر نیاز خواهند داشت. اگرچه این پارامتر تاثیر خاصی برروی کسب و کار شما نخواهد داشت (فقط یکبار انجام می‌شود)، اما در این مقاله به آن توجه خواهیم کرد.

    تیم توسعه دهنده

    اگرچه بیشتر سایت‌ها امروزه با استفاده از وردپرس و با کمک قالب فروشگاهی (برای ووکامرس) ساخته می‌شوند، اما هنوز هم تعداد سایت‌های کدنویسی شده محدود نیست. یکی از نکات مهم درگاه پرداخت الکترونیک، آماده بودن پکیج‌های کدنویسی شده برای زبان‌های مختلف و رایج برنامه نویسی است. برای مثال، اگر سایت فروشگاهی شما با استفاده از زبان PHP نوشته شده باشد، قطعا به ماژول درگاه پرداخت PHP نیاز خواهید داشت.

    درگاه پرداخت سوشال مدیا

    بعضی از کسب و کارها بر بستر سوشال مدیا و خصوصا اینستاگرام راه اندازی شده و کالا و محصولات خود را از طریق این پلتفرم به فروش می‌رسانند. به همین جهت نیز بعضی از درگاه‌های پرداخت واسط، امکان پرداخت از طریق لینک اختصاصی محصول را نیز ارائه کرده‌اند. در این مقاله، داشتن این قابلیت نیز بررسی خواهد شد. با استفاده از این لینک، فروشنده می‌تواند بدون نیاز به سایت، لینک اختصاصی هر محصول را برای مشتری خود ارسال نماید.

    همانطور که در مقاله اصول جلب اعتماد مخاطب در اینستاگرام مطرح کردیم، استفاده از لینک‌های پرداختی اختصاصی برای هر محصول، یکی از بهترین روش‌ها برای جلب اعتماد و اطمینان مخاطبان خواهد بود.

    بررسی درگاه های واسط پرداخت

    زرین پال

    زرین پال یکی از اولین مجموعه‌های فعال در این زمینه بوده که از سال 1389 فعالیت خود را شروع کرده است. در حقیقت، زرین پال اولین پرداخت یار کشور بوده و طبیعتا نسبت به سایر مجموعه‌ها، خدمات وسیع‌تری را ارائه می‌کند. درگاه پرداخت زرین پال توسط مصطفی و علی امیری تاسیس شده و بیش از یک میلیون کاربر دارد.

    درگاه پرداخت زرین پال

    کارمزد درگاه پرداخت زرین پال

    زرین پال به ازای هر تراکنش، یک درصد و تا سقف 3،000 تومان کارمزد دریافت خواهد کرد. همچنین این درگاه پرداخت قدیمی، تسویه حساب در سه شنبه‌های طلایی را کاملا رایگان کرده است. تمامی تراکنش‌ها حداکثر تا ساعت 17 روز بعد به حساب معرفی شده واریز خواهند شد. در تعطیلات رسمی، تسویه حساب در اولین روز اداری انجام خواهد گرفت.

    مزایای زرین پال

    زرین پال خدمات جانبی همانند زرین لینک، زرین کارت و تسهیم را نیز ارائه کرده و همچنین تیم توسعه دهنده‌ی این مجموعه، پلاگین (افزونه) های متعددی را برای وبسایت‌های وردپرسی ایجاد کرده‌اند. زرین لینک، برای هر محصول یک لینک (با نام، تصویر و قیمت مشخص) را در اختیار شما قرار داده تا به سادگی بتوانید محصولات خود را در بستر سوشال مدیا، بفروشید.

    ثبت نام در زرین پال

    برای ثبت نام در زرین پال، کافی است به وبسایت این مجموعه مراجعه کرده، شماره تلفن همراه خود را وارد کرده و کد ارسال شده را ثبت نمایید. پس از آن، لازم است تا تصویر کارت ملی و همچنین فرم احراز هویت را در مقابل خود گرفته و مطابق نمونه، یک سلفی گرفته و برای پشتیبانی ارسال کنید. مراحل ساخت درگاه آنی بوده، اما تایید سامانه شاپرک ممکن است تا 72 ساعت نیز زمان ببرد.

    تیم پشتیبانی زرین پال در هفت روز هفته و در 24 ساعت شبانه روز، پاسخگوی سوالات شما بوده، همچنین این مجموعه یک اپلیکیشن برای رصد کردن میزان درآمدهای روزانه نیز تدوین کرده که کاملا کاربردی بوده و به کنترل فروش، کمک خواهد کرد.

    پی فا

    دومین مجموعه که قصد معرفی آن را داریم، پی فا بوده که اگر سریال قورباغه را دنبال کرده باشید، حتما متوجه شده‌اید که یکی از اسپانسرهای این سریال تلویزیونی، مجموعه پی‌فا بوده است. وبسایت این مجموعه متاسفانه اصلا کاربری آسانی نداشته و کاربر به سادگی در آن گم خواهد شد. به محض ثبت نام باید، تمامی اطلاعات (شامل کد مالیاتی) را وارد نموده که همین امر ممکن است باعث منصرف شدن کاربران از درگاه پرداخت پی فا شود. تصویری از پنل کاربری پی فا را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید:

    درگاه پرداخت پی فا

    اگرچه قطعا پی فا جزو درگاه‌های پرداخت معتبر ایرانی است، اما وبسایت این مجموعه بسیار ناقص بوده و نمی‌توان ارتباط خوبی با آن برقرار کرد. اگر به دنبال درگاهی هستید که تمام مراحل کار در آن ساده و راحت باشد، قطعا پی فا جزو انتخاب‌های شما نخواهد بود.

    کارمزد درگاه پرداخت پی فا

    کارمزد پی‌فا نیز همانند زرین پال، حداکثر 1 درصد و سقف اعمال کارمزد نیز معادل 1،000 تومان در نظر گرفته شده است. اما خبری از تسویه رایگان نبوده و این کارمزد همواره در حساب شما منظور خواهد شد. اگر بتوانید از اطلاعات گیج و گنگ ارائه شده در وبسایت این مجموعه استفاده کنید، می‌توانید سایر خدمات این مجموعه (مثلا پرداخت موبایلی و …) را نیز استفاده کنید. در کل، به نظر می‌رسد که پی‌فا، زیرساخت مناسبی را برای ارائه درگاه پرداخت ندارد.

    نکست پی

    مجموعه نکست پی فعالیت خود را از سال 1394 و به صورت آزمایشی شروع کرد و در سال 1400، توانست پلتفرم نسل سوم خود را با تکیه بر چهار دیتاسنتر و 27 سرور مختلف ارائه دهد. این مجموعه در مقایسه با زرین پال، یک استارت آپ نوپا به حساب آمده که بیش از 40،000 هزار پذیرنده فعال داشته و روزانه نزدیک به یکصد هزار تراکنش را مدیریت می‌کند. اما به گفته وبسایت این مجموعه، نکست پی می‌تواند درگاه پرداخت اینترنتی را در چند دقیقه در اختیار شما قرار دهد.

    نکست پی درگاه پرداخت بدون اینماد

    پنل کاربری نکست پی اندکی ساده طراحی شده، اما تا حدودی همه چیز قابل فهم و آسان است. نکته جالب در این درگاه پرداخت این است که به محض ساخت اکانت (که بسیار ساده و سریع قابل انجام است!)، اعتبار 500 تومانی به حساب کیف پول شما واریز خواهد شد.

    کارمزد درگاه پرداخت نکست پی

    درگاه پرداخت نکست پی، کارمزد 1 درصدی تا سقف 800 تومان را برای هر تراکنش در نظر گرفته است. با این حال، در زمان تسویه، کارمزد پایا/ساتنا را به حساب شما اعمال خواهد کرد. این در حالی است که زرین‌پال، هیچ مبلغی به جز همان کارمزد یک درصدی را از کاربر دریافت نخواهد کرد. نکست پی اعلام کرده که کمترین کارمزد را در میان درگاه‌های پرداخت منظور کرده که به نظر می‌رسد این ادعا، خیلی درست نباشد.

    سیز پی

    سیز پی یکی دیگر از ارائه دهندگان درگاه پرداخت الکترونیک بدون نیاز به اینماد است. خدمات این سایت نیز همانند چند مورد قبلی بوده و امکان ارائه‌ی لینک پرداخت (برای سوشال مدیا) را نیز ارائه کرده است. کارمزد سیزپی معادل 1 درصد و تا سقف 1،500 تومان خواهد بود. این مجموعه علاوه بر طرح عمومی درگاه پرداخت، چهار طرح دیگر را نیز ارائه کرده است.

    طرح های سیز پی

    طرح‌های سیز پی شامل پلن‌های زیر است:

    • طرح حامی: مخصوص استارت آپ‌هایی که هر تراکنش کمتر از 5،000 تومان و تعداد آن‌ها نیز کمتر از 30 عدد در ماه باشد (بدون کارمزد)
    • طرح سلامت پرداخت: صدور فاکتور آنلاین و کارمزد 1 درصدی با سقف 300 تومان
    • طرح کلان: بیش از 100 تراکنش در روز (کارمزد توافقی)
    • طرح نیکوکاری: مخصوص موسسات خیریه و بدون کارمزد

    درگاه پرداخت پی Pay.ir

    مجموعه پی با نام pay.ir نیز یکی از وبسایت‌هایی است که می‌توانید به سرعت از آن درگاه اینترنتی خود را دریافت کنید. کارمزد این مجموعه معادل 1 درصد بوده و سقف آن نیز معادل 5،000 تومان در نظر گرفته شده است. مراحل ثبت نام در این وبسایت ساده بوده و فرآیند دریافت درگاه نیز نسبتا آسان است.

    رایان پی

    آخرین ارائه دهنده‌ی درگاه پرداخت الکترونیکی بدون نیاز به اینماد که در این مقاله قصد داریم تا آن را بررسی کنیم، مجموعه رایان پی است. این مجموعه ادعا می‌کند که قادر به انجام 99 تراکنش در ثانیه بوده و در صفحه‌ی درباره ما، توضیحات بیشتری را ارائه نکرده است. کارمزد هر تراکنش معادل 1 درصد و تا سقف 6،000 تومان بوده که نسبتا عدد بالایی است. از مزیت‌های رایان پی می‌توان به امکان ارائه درگاه در کمتر از 2 ساعت اشاره کرد.

    سپرده

    سپرده یکی از ارائه دهندگان درگاه پرداخت که میتوانید برای وب سایت خود به طور سریع درگاه پرداخت معتبر ایجاد کنید، یکی از نکات قابل توجه سپرده راحتی استفاده از آن است به طوری که تمام مراحل دریافت درگاه پرداخت به صورت مکانیزه انجام میگردد، ضمنا خدمات لینک پرداخت برای شبکه های اجتماعی نیز توسط درگاه پرداخت سپرده ارائه میگردد.

    درگاه پرداخت بدون اینماد سپرده

    کارمزد درگاه پرداخت سپرده

    کارمزد درگاه پرداخت سپرده برای کسب و کارها یک درصد با سقف 5 هزارتومان می باشد، به این مفهوم که اگر یک درصد تراکنش بیشتر از 5000 تومان شد، نیاز به کارمزد بیشتر نیست، طبق اعلام این مجموعه خدمات درگاه پرداخت برای موسسات خیریه رایگان می باشد.

    مزایای استفاده از سپرده

    • تسویه حساب دقیق و اتوماتیک
    • پایداری 99% سیستم های پرداخت
    • ارائه درگاه پرداخت از بانک های معتبر مانند بانک ملت
    • پنل کاربری با قابلیت گزارشگیری دقیق
    • همراهی پشتیبانی از ابتدا تا راه اندازی کامل بر روی سیستم شما
    • داشتن بیش از 51 افزونه برای سیستم های مختلف و انواع فروشگاه ساز ها

    جهت استفاده از خدمات ذکر شده باید وارد درگاه پرداخت سپرده شوید و همچنین میتوانید با پشتیبانی در ارتباط باشید تا شما را کاملا راهنمایی کند.

    بهترین درگاه پرداخت بدون اینماد

    اگر این مقاله را به دقت مطالعه کرده باشید، متوجه خواهید شد که بهترین درگاه پرداخت بدون نیاز به اینماد، مجموعه زرین پال بوده که هم بستری قدرتمند برای انجام تراکنش‌ها فراهم کرده و هم تمامی خدمات مورد نیاز کاربران را فراهم کرده است. همچنین تیم توسعه دهنده‌ی آن‌ها نیز پلاگین‌های متعددی برای وبسایت‌های وردپرسی فراهم کرده‌اند تا کار را برای ادمین و طراحان سایت راحت کرده باشند. برای ثبت نام در زرین پال می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید.

    بله. شرکت‌های زیر درگاه‌های پرداخت را بدون نیاز به اینماد در اختیار شما قرار خواهند داد:

    • زرین پال
    • پی فا
    • نکست پی
    • سیز پی
    • پی (Pay.ir)

    هر کدام از این ارائه دهندگان، نقاط قوت و محدودیت های خود را دارند.

    از میان ارائه دهندگان درگاه پرداخت واسط، قطعا زرین پال به دلیل تنوع خدمات، کیفیت تیم پشتیبانی، محصولات جانبی (پلاگین‌ها و کدهای آماده)، اپلیکیشن همراه و نهایتا میزان کارمزد، بهترین انتخاب است.

    عموما زمان مورد نیاز برای تایید درگاه، بین 2 تا 72 ساعت خواهد بود.

    4.3/5 - (6 امتیاز)
    آیا این مطلب را می پسندید؟
    برچسب ها:

    نظرات

    14 نظر در مورد لیست درگاه پرداخت بدون اینماد ❤️ معرفی بهترین درگاه واسط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    1. سلام خسته نباشید قرار بود درگاه پرداخت بدون اینماد رو بگید اینها همه اینماد مخهواهند البته رایان‌پی رو امتحان پکردم ولی همونم میخواد بدونک

      7

      1. وطن پرس عزیز
        عرض کنم که اخیرا تغییرات زیادی ایجاد شده و اکثر ارائه دهندگان، اینماد میخوان. فقط الان نکست پی هست که اگرچه اذیت میکنه، اما اینماد و کد رهگیری مالیاتی را اجباری نکرده.
        بهترین هست

        9

    2. ملّی پی | پرداخت‌یار شبکه شاپرک بانک مرکزی
      سامانه پرداخت‌ الکترونیک ملّی‌پی، پرداخت‌یار رسمی شبکه الکترونیکی پرداخت کارت(شاپرک) و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.
      این مجموعه تحت مالکیت شرکت پرداخت‌یار «یارا تجارت الکترونیک بنیان» و نظارت «شبکه کشوری کسب‌وکار پشتیبان» قرار دارد.
      ملّی پی به عنوان پرداخت یار رسمی کشوری وظیفه صدور درگاه های پرداخت بانکی، ارائه راهکارهای پرداخت آسان و مدیریت مالی را برای کسب و کارها و عموم افراد جامعه را بر عهده دارد.
      ملّی پی عضو کنسرسیوم اقتصادی “پیشخوان ملّی” میباشد.خدمات ملّی پی از طریق ابَر سامانه پیشخوان ملّی نیز در دسترس کاربران و پذیرندگان قرار دارد.
      مرکز تماس 24 ساعته، تسویه منظم شاپرکی، کارمزد پایین، توزیع منافع و تکنولوژی پیشرفته امنیتی تنها بخش کوچکی از دنیای خدمات ملّی پی می‌باشد.
      درگاه پرداخت شخصی سامانه پرداخت الکترونیک ملّی پی، «ملّی لینک» نام دارد.
      ملّی لینک به صورت یک لینک اختصاصی و Qr Code در اختیار پذیرنده قرار می‌گیرد.
      ملّی لینک به عنوان جایگزین کارآمد کارت به کارت و پایای بانکی به کار می‌رود، در واقع پذیرندگان ملّی پی می‌توانند به‌جای ارسال شماره کارت و شبا جهت دریافت وجه، فقط ملّی لینک خود را برای پرداخت‌کننده ارسال نمایند.
      استفاده از ملّی لینک (چه به صورت لینک و چه به صورت Qr Code) به هیچگونه نرم‌افزاری نیاز ندارد.
      کیف پول ریالی سامانه پرداخت الکترونیک ملّی پی، «ملّی کیف» نام دارد.
      پذیرندگان ملّی پی می‌توانند با استفاده از ملّی کیف، امور مالی کسب‌وکار خود را بهینه‌سازی نمایند.
      در سامانه پرداخت الکترونیک ملّی پی، فروش و امانت‌سپاری انواع دستگاهای کارت‌خوان انجام می‌شود. لیست محصولات در منوی «فروشگاه» سامانه قرار دارد.
      خرید کارت‌خوان‌های سامانه پرداخت الکترونیک ملّی پی، برای عموم جامعه امکان پذیر است.
      پذیرندگان فعال ملّی پی با سابقه حداقل 4 ماه فعالیت و میانگین 1000 تراکنش ماهیانه، می‌توانند بدون پرداخت وجه و به صورت امانی، از ملّی پی دستگاه کارت‌خوان دریافت نمایند.

      11

    3. سلام من چند روز پیش برای درگاه پرداخت زرین پال ثبت نام کردم اونم اینماد و کد مالیاتی میخواست ، الان کدوم درگاه معتبر هست که اینماد نخواد ؟

      9

    4. واقعا بدترین شرکت درگاه پرداخت همین نکست پی هستش. پشتیبانی در حد صفر و اینکه کاراشون لاکپشتیه. پدر ادم درمیاد تا درگاه پرداخت واست فعال کنن.

      9

    5. شب عید 1402، عیدی شبکه شتاب به صاحبان کسب و کار آنلاین این بود که اینماد الزامی شد! اینماد هم خیلی سریع میدن فقط می مونه این که پشتیبانی نماد اعتماد ازتون مجوز میخواد و این قصه سر دراز دارد…

      11

      1. برو اینجا کمتر از 12 ساعت فعال میشه با کمترین کارمزد
        ملّی پی | پرداخت‌یار شبکه شاپرک بانک مرکزی

        8

    6. اینماد الان دیگه تقریبا اجباری شده
      همین درگاه هایی که نام بردین به عنوان مثال pay.ir بدون نماد درگاه نمیده
      یا درگاه های دیگه مثل زرین پال اگر نماد داشته باشی 1 درصد کارمز میگیره، ولی اگه نماد نداشته باشی حدود 2.5 درصد کارمز میگیره

      خیلی جالبه سال پیش میگفتن بانکا هم میخوان بدون نماد درگاه بدن ، ندادن هیچ این واسطا هم با نمادی کردن

      14

      1. حسین عزیز
        سلام و وقت بخیر. ممنون که تجربه خودتون رو به اشتراک گذاشتین. بله، متاسفانه سختگیری برای اینماد داره بیشتر میشه. اما هنوز هم میشه از این ارائه دهندگانی که نام بردیم، درگاه پرداخت گرفت و ممکنه به قول شما، کارمزدش متفاوت بشه.
        بهترین هست

        14

    7. الان دیگه برای همه درگاههای واسط هم باید اینماد داشت. از آذر1400به بعد اینماد برای کلیه درگاهها اجباری شده

      13

      1. احسان عزیز
        از اینکه تجربه خودتون رو به اشتراک گذاشتید، ممنونم. اما در حقیقت اینی که میگید، درست نیست و هنوز هم میشه بدون اینماد، از درگاه‌های واسط استفاده کرد.
        بهترین هست

        14

    wootel chatbox